Werkwijze


Onze designers kunnen uw drukwerk op een professionele wijze vormgeven. Flyerteam beschikt over ervaren mensen die technisch en creatief goed onderbouwd zijn. Door de duidelijke en scherpe prijsstelling kunt u gemakkelijk berekenen wat de kosten zijn van uw ontwerp.

U kunt kiezen uit 4 varianten:

Quickdesign (alleen opmaak)

Voor een simpele opmaak kiest u voor "quickdesign".
De opmaak bestaat uit tekst en een afbeelding, waarbij wordt uitgegaan van een door u aangeleverd en reeds vorm gegeven ontwerp.
De keuze van het lettertype en het kleurgebruik dient hierbij door u te worden doorgegeven.

Basicdesign (opmaak en vormgeving)

Bij "basicdesign" levert u alleen het ontwerp en het eventuele beeldmateriaal aan, de vormgeving en de opmaak doen wij voor u.
Heeft uw ontwerp diverse bewerkingen nodig zoals bv foto's bewerken, aanpassen aangeleverd materiaal of wilt u gewoon het maximale uit uw ontwerp kies dan voor "topdesign".

Topdesign (ontwerp, vormgeving en opmaak)

Aan de hand van uw basisidee gaan onze creatieve designers aan de slag. Uiteraard kunt u ons ook de vrije hand geven.Alle tarieven zijn inclusief logokorting en één correctieronde. Dit houdt in dat het ontwerp één keer ter beoordeling (per e-mail) naar u wordt verzonden, waarop u veranderingen kunt laten aanbrengen.
De bovengenoemde designs blijven eigendom van Flyerteam en zijn uitsluitend voor gebruik voor producten van Flyerteam.Concept & Design


Wilt u een exclusief design welke u vrij kunt gebruiken, kiest u voor "concept & design".

Door middel van een uitgebreide briefing en goed aangeleverd materiaal zijn onze designers in staat uw wensen vorm te geven. Het is dus belangrijk dat we een complete beschrijving van de corporate identity van uw bedrijf of evenement ontvangen.Om zo effectief mogelijk te werken houdt u direct contact met de betreffende designer.